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Fondue De Poireaux

Fondue de poireaux

Hey everyone, hope you're having an amazing day today. Today, I will show you a way to prepare a special dish, Fondue de poireaux. It is one of my favorites. For mine, I'm gonna make it a little bit unique. This will be really delicious.

Fondue de poireaux is one of the most favored of recent trending meals in the world. It is enjoyed by millions every day. It is simple, it is fast, it tastes delicious. They're fine and they look fantastic. Fondue de poireaux is something that I have loved my whole life.

Many things affect the quality of taste from Fondue de poireaux, starting from the type of ingredients, then the selection of fresh ingredients, the ability to cut dishes to how to make and serve them. Don't worry if you want to prepare Fondue de poireaux delicious at home, because if you already know the trick then this dish can be used as an extraordinary special treat.

As for the number of servings that can be served to make Fondue de poireaux is 5-6 personnes. So make sure this portion is enough to serve for yourself and your beloved family.

Just in addition, the time it takes to cook Fondue de poireaux estimated approx 30 minutes.

To get started with this particular recipe, we have to first prepare a few ingredients. You can cook Fondue de poireaux using 5 ingredients and 8 steps. Here is how you cook that.

Pour changer un peu des gratins de poireaux ou des poireaux vinaigrettes qu’on mange à toutes les sauces l’hiver.

Et même si habituellement tu n’es pas un grand fan des poireaux, essaie cette recette ! J’ai déjà reconverti plusieurs personnes aux poireaux XD

Et puis en même temps la recette est tellement gourmande que c’est difficile de ne pas l’aimer 😉

Ingredients and spices that need to be Get to make Fondue de poireaux:

  1. 2 kg poireaux
  2. 1 boite de lardons (200g)
  3. 1 brique de lait de soja ou crème fraiche
  4. 6-7 échalotes
  5. beurre (des bons bouts)

Instructions to make to make Fondue de poireaux

  1. On épluche et on émince les échalotes. Une fois que c’est fait, on lave les poireaux et on enlève les bouts (le bout avec les racines et des bouts des feuilles si elles sont trop abimées).
  2. Ensuite on verse les échalotes avec un morceau de beurre dans la cocotte minute (ou la casserole ça marche aussi) et on fait revenir à feu doux.
  3. Pendant ce temps, on coupe les poireaux en rondelles (pas besoin de se prendre la tête pour la taille des rondelles, le poireaux réduit beaucoup à la cuisson).
  4. On ajoute ensuite les poireaux par dessus les échalotes, on verse aussi les lardons, un morceau de beurre et on mélange le tout.
  5. On met le couvercle à moitié (qu’il ne soit pas totalement fermé) et on laisse cuire jusqu’Ã ce que les poireaux deviennent fondants (environ 30 min) tout en remuant de temps en temps.

    Tu vas voir assez facilement si tes poireaux sont prêts, ils auront réduit à la cuisson (bien moitié moins), les bouts blancs des poireaux seront légèrement translucides et globalement ça ressemblera plus à une tambouille qu’Ã tes belles petites rondelles du départ XD
  6. Une fois que tes poireaux te semblent cuits, tu peux alors ajouter la crème, il faut en mettre assez pour envelopper tous tes poireaux dedans mais pas trop non plus et les noyer dedans, on ne sentirait plus que la crème…
  7. Tu fais mijoter à feu doux 5min et c’est prêt à être servi :)
  8. BONNE DÉGUSTATION :)

As your experience as well as self-confidence grows, you will find that you have more natural control over your diet plan as well as adapt your diet to your individual preferences with time. Whether you wish to offer a recipe that uses fewer or more components or is a bit essentially zesty, you can make easy adjustments to accomplish this objective. To put it simply, begin making your recipes in a timely manner. As for standard food preparation skills for newbies you do not require to learn them but only if you understand some basic food preparation techniques.

This isn't a complete overview to quick and very easy lunch recipes however its great something to chew on. With any luck this will certainly obtain your imaginative juices flowing so you can prepare tasty meals for your family without doing way too many square meals on your journey.

So that's going to wrap this up for this special food Simple Way to Make Homemade Fondue de poireaux. Thank you very much for reading. I'm sure that you will make this at home. There is gonna be interesting food in home recipes coming up. Remember to bookmark this page in your browser, and share it to your family, friends and colleague. Thank you for reading. Go on get cooking!

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Recette
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